TRANSPORTBANDEN RUBBER EN KUNSTSTOF 24 op 7

Nieuws

24/7 service tijdens de zomer!

MBS Group blijft operationeel tijdens de zomermaanden! Ons MBS serviceteam staat 24/7 paraat voor de nodige interventies.

MBS site in Limburg is verhuisd naar Beringen

Vanaf heden is de MBS-site in Limburg niet langer in Bilzen gevestigd. Wij zijn verhuisd naar een nieuw industrieel pand in Beringen.  MBS bv vestiging in Limburg Lochtemanweg 38 3580 Beringen

Rema Tip Top versterkt haar positie in de Belgische markt met overname MBS-BMC.

Rema Tip Top versterkt haar positie in de Belgische markt met overname MBS-BMC. Vandaag kondigt Rema Tip Top aan dat zij op 1 juli 2021 de aandelen van MBS BV en diens zustermaatschappij B.M.C. BV heeft overgenomen van de huidige eigenaren Gert Moens en Pierre De Keyser.

Tijd voor een onderhoudsstop

Al uw onderhoudsstop voor deze zomer ingepland? Met een correct en tijdig onderhouden installatie loopt uw productie gesmeerd na de zomer! De MBS onderhoudsteams blijven ook tijdens de zomermaanden 24/7 ter beschikking voor de inspectie van uw installaties en het uitvoeren van de onderhoudswerken.

Nieuwe hoofdzetel vanaf 5 oktober 2020

We’re moving soon! Op maandag 5 oktober 2020 verhuizen we naar onze nieuwe kantoren en werkplaatsen in het duurzame Bedrijvenpark Krommebeek te Roeselare.

UPDATE Coronavirus: MBS verstrengt de maatregelen

UPDATE Coronavirus: Vanaf 18 maart 2020 12u leven wij nieuwe strikte maatregelen na. 

MBS Group blijft de 24/7 service garanderen

In deze uitzonderlijke omstandigheden hebben wij alles in het werk gesteld om onze 24/7 service verder te zetten. Wij hebben de nodige maatregelen genomen om onze medewerkers en externe partners te beschermen en volgen de aanbevelingen van de bevoegde autoriteiten op de voet.

Bedankt voor je bezoek! #BCD 2019

Alweer een geslaagde tweedaagse netwerking op de Bedrijven Contactdagen. Bedankt voor jullie bezoek!

Bedrijven Contactdagen 2019 Kortrijk Xpo

Bezoek ons op de 17de editie van Bedrijvencontactdagen, het grootste netwerkevenement van West-Vlaanderen op 4 en 5 december 2019 in Kortrijk Expo, groepsstand 1213. Klik op meer lezen voor gratis toegangskaart.

10 jaar in dienst bij MBS voorbijgevlogen!

De 10 jaar in dienst bij MBS zijn voor enkele collega’s voorbijgevlogen! Als kers op de taart een ballonvaart met VIP arrangement met familie. Van adrenaline- en motivatie-boost gesproken! Join #team_MBS #waardering #werkjubileum

De bouwwerken aan onze nieuwe vestiging zijn gestart!

Goede vooruitzichten voor MBS in 2020! De bouwwerken aan onze nieuwe vestiging zijn volop aan de gang. De nieuwe site in het bedrijvenpark Krommebeek (Roeselare) zal vlot bereikbaar zijn dankzij de ligging langs de ringweg R32 en de directe nabijheid van de E403. Onze groeiambities beginnen vorm te krijgen. Wij kijken nu al vol spanning uit naar onze verhuis volgende zomer.

MBS verdeelt in België het afdichtingssysteem AirScrape®

MBS Group verdeelt voortaan in België het afdichtingssysteem AirScrape® van de Duitse producent ScrapeTec Trading Ltd. Klik op Meer lezen en bekijk de video van onze recente installatie.

Matexpo 2019 - impressies. Bedankt voor uw bezoek aan onze stand

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand! Klik op Meer lezen en bekijk de video.  

Bezoek ons op Matexpo 2019

MBS Group nodigt u uit op Matexpo 2019 van 11 t.e.m. 15 september. Binnenkort is het weer zover! Op woensdag 11 september opent Matexpo opnieuw de deuren in Kortrijk Xpo. Kom zeker langs op onze stand 466 in hal 4 en laat u overtuigen door de recente innovaties. Klik op meer lezen en registreer gratis.

Kunststof transportbanden op maat?

Kunststof transportbanden op maat? Nieuwe hoogfrequent lasmachine in ons productieatelier voor kwalitatief #maatwerk van PVC transportbanden met #meenemers, #snaren of #golfranden.

Aftellen tot Matexpo! Transportbanden voor de mobiele brekers en zeefinstallaties

Spoedinterventie of periodiek onderhoud aan transportbanden voor de mobiele breek- en zeefinstallaties. We staan 24/7 klaar om in te grijpen bij elk probleem aan transportband installaties of mobiele machines voor #grondwerken #wegenbouw #rioleringswerken etc. #Matexpo Stand 466 https://www.matexpo.com/nl/exposant/mbs-group

Team MBS steunt Eye Hope Foundation op Accent Cup IV

Team MBS schittert, maakt fun en steunt goed doel (Eye Hope Foundation) op het sportevenement voor bedrijven Accent Cup IV afgelopen zaterdag te Roeselare.

Opleiding brandpreventie

Bij MBS spelen we op veilig. Even terugblikken naar de opleiding brandpreventie en -bestrijding. Wij kregen inzicht in de theorie en het praktisch gebruik van brandblusmiddelen.

MBS sponsort Rallysprint Moorslede 2019

Alweer een spannende editie van #rallysprintmoorslede #RallyMoorslede MBS sponsort Rallysprint Moorslede 2019

Snelle service over heel het land overtuigt Renewi

Eind december sleepte MBS Group uit Roeselare het contract in de wacht om 22 sites van Renewi voortaan van de best mogelijke service en ondersteuning op vlak van transportbanden te voorzien. (...) “Oplossingen van MBS hebben zich hier als bijzonder slijtvast bewezen, zowel mechanisch als chemisch. En dat we door hun eigen productieateliers niet altijd meteen voor een vervanging hoeven te kiezen, maar voor een herstelling kunnen opteren, maakt dat we een hoger productierendement krijgen. We zijn dan ook bijzonder tevreden over de samenwerking” (…)

Preventief onderhoud sleutel tot continue productie

MBS Group onderhoudt transportbanden bij Lutosa. Lees het artikel in Food Process, editie oktober 2018. (…) De fabriek werkt zeven dagen per week en 24 uur per dag en het is onmogelijk om een ​​productielijn te stoppen. En wanneer we daartoe verplicht zijn, vertegenwoordigt dit een aanzienlijk budget per uur." (…)“Om die reden rekenen wij graag op partners zoals MBS Group. De continuïteit van onze productieprocessen wordt gewaarborgd, productieonderbrekingen worden tot een minimum herleid”.

Rubber transportbanden FDA gekeurd voor droge bulk graan

Voedingsgekeurde rubber transportbanden voor bulk granen in de haven. #transportbanden voor #bulkgoederen

Staalkabel transportbanden vervangen in de staalindustrie

Onderhoudsproject in de staalindustrie. Staalkabel #transportband, warm gevulkaniseerde rubber, #staalkoordband #staaldraadband, metallic Siderflex transportband #teamMBS

Onderhoudsstops in spaanplaatindustrie | vingerlas

Precisiewerk #vingerlas en andere onderhoudswerken aan installaties met rubber transportbanden tijdens een #onderhoudsstop in de #spaanplaatindustrie #teamMBS

FDA bandschraper voor voedingssector

De FDA gekeurde afschraper voor thermoplastische banden is ontworpen en geconfigureerd om aan de strengste sanitaire vereisten van de voedingsindustrie te voldoen. Bekijk de recente publicatie in vakblad voor voedingsindustrie Food Process editie juni 2018 #FDAconform #bandschraper #afschraper #kunststofbanden #thermoplastische#transportbanden #voeding

Chevronband in betoncentrale

Intrekken van chevronband op een nieuwe installatie voor een #betoncentrale. Klik op meer lezen om de video te bekijken. #betonsector #ConveyorBeltExperts@YourService #ConveyorBelts24on7  #transportbanden

Keuze transportband is maatwerk

Recente publicatie in Recycle Pro vakmagazine voor de recycling sector; dossier transportbanden #transportbanden #recycling #gipobreker #ConveyorBeldExperts @YourService #teamMBS

Kunststoftransportband | PVC voor de voedingsindustrie

Aanvoerlijn met tweelaags kunststof transportband - PVC, gekeurd voor de #voedingsindustrie. Hier het vullen van silo’s met peulvruchten, granen en zaden. Installatie in werking 12u per dag, 6 dagen op 7. #transportbanden_voeding #conveyor_belts_24on7 #PVC_transportbanden #kunststof_transportbanden

Flexco afschraper #bandschraper | bandreinigingssysteem voor transportbanden

Flexco afschraper afgesteld met zwaardere veer voor een beter resultaat. Een efficiënt bandreinigingssysteem voor transportbanden. Bekijk de video. #conveyorbelts24on7 #FlexcoPartnersPlusDistributor #servicetransportbanden #precleaner #afschraper #bandschraper #betoncentrale #recycling

Scheurbestendige transportband TEXBIND 1000/2 van SIG bij bouw- en sloopafval recyclage

Bouw- en sloopafval |steenpuin| na afbraakwerken netjes gerecycleerd op de site. Impact- en scheurbestendige transportband type TEXBIND 1000/2 Europese productie SIG. Magneetband uitgerust met warm gevulkaniseerde meenemers scheidt ijzer van betonpuin.

MBS Group, de Premium Partner van FLEXCO on site met de demo trailer

MBS Group is de Premium Partner van FLEXCO voor de Belgische markt.

Kunststof transportbanden voor de voedingsindustrie

Hygienisch ontwerp verhoogt reinigbaarheid en voorkomt kruiscontaminatie.

Bedrijvencontactdagen 2017

Ook dit jaar is MBS weer aanwezig op Bedrijvencontactdagen. Het filmpje toont hoe alles tot stand komt.

MBS Group: Meer dan transportbanden

Advertorial verschenen in het vakblad Motion Control, Editie februari 2012

MBS legt downtime van uw productieproces aan banden

Advertorial verschenen in het vakblad Food Process, Editie februari 2012