TRANSPORTBANDEN RUBBER EN KUNSTSTOF 24 op 7

Vacatures

Mechanisch monteur transportbanden (Roeselare)

Team MBS Roeselare is momenteel op zoek naar een nieuwe collega Mechanisch monteur transportbanden

Accountmanager (West-Vlaanderen)

Sales-minded, ambitieus en gebeten door techniek? Dan ben jij de Accountmanager die wij zoeken voor de regio West-Vlaanderen. 

Commercial assistant (Beringen)

Ben je pas afgestudeerd en sta je te springen voor je 1ste job? Misschien kan de job van Commercial assistant  binnendienst wel iets zijn voor jou?

Monteurs transportbanden (Roeselare)

Voor onze vestiging in Roeselare zijn we op zoek naar nieuwe collega's monteurs transportbanden

Commerciële binnendienst medewerker (Bilzen)

Wij breiden uit en zijn op zoek naar een nieuwe administratief-commerciële medewerker.

Monteurs transportbanden (Bilzen)

Voor onze vestiging in Bilzen zijn we op zoek naar nieuwe collega's monteurs transportbanden.

Monteurs transportbanden (Wachtebeke)

Wij breiden uit en zijn op zoek naar 2 monteurs transportbanden om ons team in Wachtebeke te versterken. Ben je hands-on, omschrijven ze jou als een handige harry? Heb je een grote jobernst en vooral de juiste werk vibes in jou? Lees dan verder!

Ploegbaas mechanische werken (Wachtebeke)

Voor de vestiging in Gent (Wachtebeke) zijn we op zoek naar een nieuwe collega ploegbaas mechanische werken voor het aansturen van een klein team mechaniekers. 

Mechanieker (Wachtebeke)

We zijn op zoek naar nieuwe collega's mechaniekers voor de vestiging in Gent (Wachtebeke). Je taken: voorbereidend werk zoals lagers monteren op as van de trommel, monteren en demonteren van trommels uit de transportband, las en slijp werk etc.

2 Mechanisch monteurs transportbanden (regio Gent)

Ons dynamisch team is op zoek naar 2 nieuwe collega's servicemonteurs (mechanisch) voor de vestiging in Gent. Je taken: montage en herstellen van transportbanden, vervanging van componenten van de transportsystemen, bekleden van trommels, stortpunten etc. 

Mechanisch monteur transportbanden (Roeselare)

Voor onze hoofdzetel in Roeselare zijn we op zoek naar een nieuwe collega monteur transportbanden met mechanische kennis. Je taken: montage en herstellen van transportbanden, vervanging van componenten van de transportsystemen, bekleden van trommels, stortpunten etc. Je wordt tewerkgesteld op verschillende industriële sites.